77- LITTLE POLINESIA


17 de maig

Little Polinesia

Avui he començat el curs de rescat submari Rescue Diver Com jo he d’estar tot el dia al centre de submarinisme aquest mati la Merce s’ha tret el carnet de moto. Pensàvem que li farien fer un examen i estava nerviosa, però al final li han convalidat pel de cotxe. Desprès de deixar-la a la seva classe de tenis diaria, això de cook islands la a tornat una pija de collons, he anat cap el Cook Islands Divers, el centre de immersió on he fet el curs. Primers has de fer un curs de primers auxilis, aixi que de moment ]a ser fer una respiracio cardiopulmonar (CPR) i un boca a boca, almenys el ninot no s’ha queixat. Despres hem anat a donar la classe de salsa de les cinc en punt i  ha aparegut el gerent de l’hotel Pacific, dels ressorts mes importants de l’illa, amb molt mala coordinació per cert, i es que això de la salsa està tenin molt de bum aquí a l’illa.

En sortir de la classe hem anat amb la Maria Guadalupe al HighTide, un bar a on farem la primera «Salsa night» de l’illa desprès a sopar a un dels millors restaurants de l’illa, el «Little Polinesia». El porta un xilè, el Carlos, amic de la catalana de l’illa, la Susana. Hem dinat força bé, per 35€ per cap, tot i que si he de ser estricte, crec que posar vieires amb xoriço picant no es massa encertat ja que que anul.la completament la vieira. La tonyina d’aleta groga fresquissima, quasi crua, amb sèsam al voltant, es tota una delícia

Nigth ra (bona nit).


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *