15 i 16 de maig
Sopar a la Catalana
Els dissabtes, al Mercat!!!
Aquesta nit fem un soparet amb la Susana , la Catalana i el Robert. Hem quedat que ells ens farien un «Ika Mata», una recepta molt típica d’aquí i es fa amb tonyina crua amb un rajolinet de llimona, pebrot verd i vermell, ceba, cogombre i lo mes important, llet de coco. nosaltres els hi portarem unes quantes pijotades, d’aquestes que l’Isma s’inventa i sorprèn a tothom.
Busqueu al google sobre el suc de noni, el fan aquí.
Del material que hem trobat al mercat i al super, hem fet:
-farcellets de fulla de taro amb crema de formatge, passes i pinyons fregidets.
– crema de carbassó i ceba amb pipes i nou moscada.
– timbal de Guacamole amb curri picant.
– Lichis amb ginebra, gelat de vainilla i puré de fruites.
– boletes de fua arrebossades amb xips.
i per que provessin el plaer de la Xocolata, els hi hem fet uns bombonets de xocolata d’oli i sal. ummmmmmmmm!!!
Tot estava exquisit, la veritat que el «Ika Mata» es adorable, aquí la tonyina fresca de aleta groga, (la que mengem a casa es d’aleta blava) la trobes baratíssima i val molt la pena.
Ells van quedar meravellats i ens van proposar muntar un restaurant, jajajaja!!! una nit molt agradable!
L’endemà ens ha passat volant, es diumenge, canviant de companyia de lloguer de motos, un cafè a una piscina, etc.
A la tarda, típica de relax a Barna, a casa veient pelis del videoclub.