50- DE VUELTA A AUCKLAND


31 Març

De vuelta a Auckland

Dimecres

Ja tornem  a estar a Auckland. Hem d’ntentar vendre al Gonzò abans de diumenge 4, avui es dimecres 31 i estem cagats.

Lo Ir que hem fet a primera hora, es deixar al Gonzò en el car Markets, aqui la majoria de cotxes son com el nostre amb llit darrera per viatjar i on el venedor ets tu mateixa  i pagues per cada 3 dies de tenir allà el cotxe.98$. 

En aquesta època hi ha un 10% dels compradors comparat amb el desembre que aquí comença l’estiu, la demanda de camper vans es tan brutal que hi ha cua de compradors esperant que arribi un cotxe per comprar decent i poden pagar fins a 5000$, aixi que tenim molt poques possibilitats. A les 17h anem a buscar-lo per dormir i no fa falta gastar cales en habitació.

Un cop el Gonzò col-locat amb la seva cara mes elegant, hem procedit a la 2a tècnica de venta, patejar per uns quants Backpakers per deixar publi i la 3a tècnica que ja teníem en pràctica, es la Web de Trademe, que es la que ens està donant més resultat.

La nit anterior, la qual vam arribar a Auckland, vam sopar amb la Bella i el Damien i ens van deixar les claus de casa seva per fer rentadores, dutxar-nos, dinar i el que fes falta, total que la part de la tarda la he dedicat a fer el soparet, he fet esbargiries farcides, les he deixat preparades per que a les 18.30 hem anat tots junts al gim. Es el gim mes gran que he vist mai, en la classe anterior de la que Bella i jo hem fet, hi havia unes 200 persones, al-lucinant!

La Bella diu que es el Gim de moda, «cool», la gent farda que va a aquets gim, es «guay».

Avui hem tingut un senyor interessat en el gonzò, es un molt bon posible comprador i espera que li rebaixem i que li truquem dissabte. A la nit, com sempre en Auckland, toca Mision Bay a 15 min. del centre de Auckland.

Dijous

Pel matí a 1a hora sempre fem el mateix procediment, sobre les 9.30 hem deixat el cotxe al car market i hem anat cap a casa la Bella hem esmorzat i cap a les 14h he cuinat 2 truites i una cremeta de porros i carbassó. A la tarda hem tornat al gim cool. El soparet d’avui l’hem acompanyat amb unes torradetes d’all i oli bonissimes.

Divendres

Aquí també es Pascua, es diu Easter, es festa i cap a les 12h hem anat al cine a veure Clas of Titans en 3D.

Personalment he sortit molt contenta per que vaig entenent mes coses en anglès.

Allà mateix hem dinat, tenen diferents xiringuitus amb diferents tipus de menjar i al mig, tot de taules comunitaries, cuina xina, Italiana, indú, burgers…

A la tarda hem llogat una peli «case 39» (quina por) i a la nit ens hem posat guapos per anar a sopar i a ballar salsa a un mexicà que ja varem està l’altre vegada.

Quina làstima que avui es festa i no hi havia salsa.

Respecte al cotxe hem fet la trucada d’emergència al senyor del primer dia per oferir-li el cotxe per 2800$ i hadit que si!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hem quedat demà dissabte a les 9.30 per fer el canvi de nom i entregar-li el Gonzò.

Dissabte 3 abril

A les 10h, miraculosament hem venut el Gonzò, 1 dia abans de marxar a les illes, increible!

A l’Isma i a mi ens ha invait una sensació d’alegria, descans i a la vegada de tristeza, era el nostre Gonzito, Li haviem prés molt de carinyo i s’havia portat molt be. En un 1r moment pensavam que moriria en les nostres mans, al cap de tres setmanes de tenir-lo , l’Isma el va portar a un mecânic i li va dir que de motor estava fatal i que perdia molt d’oli. Durant tot el viatge no hem parat de posar-li oli i el motor ha aguantat com un Toro. A demés vam canviar tot el interior, tota la moqueta, totes les fustes i realment feia goix per vendre’l be.

Quina paranoia, hem tingut cotxe de propietat a Nova Zelanda!

Amb el tren hem visitat un centre comercial a 20 min del centre “silvias park” on hem mirat unes sandalies de platja per mi i que les hem trobat finalment.

L’últim soparet l’hem fet a casa de la Bella, ha cuinat l’Isma uns espaquetis amb crema de formatge, carn picada i cebeta caramelizada espectacular, acompanyats amb un vinet pinot negre, uuuummmmm!

He de dir que el Damien i la Bella han sigut molt amables i carinyosos amb nosaltres i des de aquí els hi donem les gracies per tot!!

Ah!! Aquí per semana santa es típic un panet de canyella amb fruita seca com la passa i la Bella ens ha preparat un a cadascun torradet i amb mantega, es molt bo!!

Diumenge 4 abril

Toca fer maletes i marxar a les illes!!!

Ens hem despedit fins d’aquí un mes.

Lo fort d’aquest vol d’avui a Tahiti es que sortim el 4 i arribem el 3, como te lo comes esto??


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *